De-a lungul timpului, serialele coreene au devenit din ce în ce mai îndrăgite în întreaga lume, datorită actorilor excepționali și poveștilor captivante. Dacă te-ai gândit să vizionezi un serial coreean, dar nu știai pe care, ți-am pregătit o listă cu cinci seriale coreene de pe Netflix, pe care poți să le vizionezi în timpul liber. Lista conține seriale pline de suspans, acțiune și adrenalină.

# My name

O fată devine însetată de răzbunare după ce tatăl ei este omorât chiar în fața ei. Aceasta își pune încrederea într-un influent șef mafiot și se infiltrează în poliție sub supravegherea acestuia, pentru a-l găsi pe cel care i-a ucis tatăl.

Data apariției: 15 octombrie 2021

Numărul de episoade: 8

# Sweet home

Oamenii încep să se transforme în monștri feroce, astfel răspândind teroare. Un adolescent tulburat, împreună cu vecinii din blocul unde locuiește, este prins în interiorul clădirii în încercarea de a supraviețui pericolelor care apar după fiecare colț.

Data apariției: 18 decembrie 2020

Numărul de episoade: 10

# Hellbound

Oamenii încep să primească predicții cu ora și data când vor muri, iar când vine acea zi apar niște ființe nepământene, pentru a face condamnări sângeroase, astfel trimițând oamenii în iad și dând naștere unui grup religios fondat pe ideea de justiție divină.

Data apariției: 19 noiembrie 2021

Numărul de episoade: 6

# All of us are dead

Zombii preiau controlul într-un horror captivant, bazat pe apreciatele benzi desenate online omonime.
Un liceu devine sursa unei epidemii de viruși zombi. Elevii sunt blocați înăuntru și trebuie să scape de acolo cât mai repede, altfel vor deveni unul dintre cei infectați și violenți.

Data apariției: 28 ianuarie 2022

Numărul de episoade: 12

 # Squid Game

Serialul se concentrează în jurul unui joc de supraviețuire mortal. Un total de 456 de participanți, care sunt plini de datorii și disperați după bani, sunt de acord să-și parieze viața într-o serie palpitantă de jocuri pentru copii, iar câștigătorul va primi un premiu de 45,6 miliarde de won (aproximativ 38 de milioane de dolari).

Data apariției: 17 septembrie 2021

Numărul de episoade: 9

Autoare: Valeria Cotorobai, studentă în anul II la FJȘC, USM